Klanten

Unibail-Rodamco-Westfield

Rob Flantua is Head of Projects, Maintenance, Purchasing and Sustainability bij Unibail-Rodamco-Westfield

Unibail-Rodamco-Westfield zit in de beginfase van het werken met BIM. Het BIM Instituut heeft het bedrijf in het voorjaar van 2018 in deze fase geadviseerd bij het opstellen van een programma wat betreft een BIM-oplossing voor een nog lopend project.

Head of Projects, Maintenance, Purchasing and Sustainability Rob Flantua is zeer te spreken over de werkzaamheden die Bruno heeft verricht. “De samenwerking verliep erg prettig. Bruno is in staat snel te schakelen wanneer dit nodig is en hij is bovendien zeer deskundig in de uitvoering van zijn werk. De verwachting is ook zeker dat we vaker BIM zullen toepassen voor toekomstige projecten”, aldus Flantua.

Author


Avatar

Bruno Bartelds

Bruno Bartelds (1955) is meer dan 40 jaar actief in de bouwsector. Naast gedegen bouwkundige studies, zoals bachelor of built environment, heeft hij daadwerkelijk gewerkt in alle ambachten in de bouwsector; van metselen en timmeren tot installaties aanleggen in ziekenhuizen. Ook het bedenken, ontwerpen en maken van gebouwonderdelen of hulpconstructies zijn bij hem de revue gepasseerd.