Klanten

Aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V.

Maurice Kuin is Projectleider en BIM Manager bij aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V.

Het BIM Instituut heeft Wit Wognum geholpen met de opzet van BIM in het bedrijfsproces. Bruno heeft een opleidingstraject geleid met een aantal BIM-cursussen. Hierbij lag de nadruk met name op clash controles.

Maurice Kuin heeft de samenwerking met het BIM Instituut als erg prettig ervaren. “Het contact met Bruno was heel prettig, je merkt dat hij heel veel verstand van zaken heeft”, aldus Kuin. “Hij maakt dingen ook vooral niet moeilijker dan ze zijn. De opzet van het BIM-proces binnen ons bedrijf is zonder veel moeilijkheden geslaagd.”

Author


Avatar

Bruno Bartelds

Bruno Bartelds (1955) is meer dan 40 jaar actief in de bouwsector. Naast gedegen bouwkundige studies, zoals bachelor of built environment, heeft hij daadwerkelijk gewerkt in alle ambachten in de bouwsector; van metselen en timmeren tot installaties aanleggen in ziekenhuizen. Ook het bedenken, ontwerpen en maken van gebouwonderdelen of hulpconstructies zijn bij hem de revue gepasseerd.