Projecten

Tilro & Duin: onderzoek naar starterswoning

Projectontwikkelaar Tilro & Duin heeft BrugVB ingeschakeld om de variatiemogelijkheden van een starterswoning in beeld te brengen. BrugVB heeft het 3D gebouwmodel zó ingericht dat eenvoudig tussen de mogelijke varianten geschakeld kan worden. Hierdoor kunnen alle ‘kopersopties’ snel in 3D getoond worden. Tevens zijn de tekeningen en hoeveelheden ten behoeve van de kostprijsberekeningen van elke combinatie van keuzes direct beschikbaar.

BVO

Variabel

Opdrachtgever

Tilro & Duin Projectontwikkeling


Werkzaamheden
Modellen maken
3D gebouwmodel: bouwkundig model
Visualisaties: zichtbaar maken van kopersopties

Modellen gebruiken
Ondersteuning van kostprijscalculatie
Genereren van hoeveelheden uit het 3D model

Author


Avatar

Bruno Bartelds

Bruno Bartelds (1955) is meer dan 40 jaar actief in de bouwsector. Naast gedegen bouwkundige studies, zoals bachelor of built environment, heeft hij daadwerkelijk gewerkt in alle ambachten in de bouwsector; van metselen en timmeren tot installaties aanleggen in ziekenhuizen. Ook het bedenken, ontwerpen en maken van gebouwonderdelen of hulpconstructies zijn bij hem de revue gepasseerd.