Geen categorie

Schieveste College

Nieuwbouw huisvesting LIFE College

Op een locatie in Schiedam, begrensd door een drukke spoorweg en autosnelweg, is een scholencomplex voor MBO en VMBO gepland. Ten tijde van de aanbesteding heeft BAM Utiliteitsbouw regio Den Haag aan BrugVB de opdracht gegeven om het prefab casco te modelleren om daarmee een offerte aan te vragen bij een preferred supplier. Tevens is het model benut om een alternatieve constructie te beoordelen.

BVO

12.868 m2

Opdrachtgever

Lentiz Groep

Architect

SP Architecten

Constructeur

Bartels Ingenieurs voor Bouw & Infra

Start bouw

2009


Werkzaamheden
Modellen maken
3D gebouw model: DO model hoofddraagconstructie
Ontwikkelen van alternatieven

Modellen gebruiken
Ondersteuning van kostprijscalculatie
Genereren van hoeveelheden uit het 3D modelAuthor


Avatar

Bruno Bartelds

Bruno Bartelds (1955) is meer dan 40 jaar actief in de bouwsector. Naast gedegen bouwkundige studies, zoals bachelor of built environment, heeft hij daadwerkelijk gewerkt in alle ambachten in de bouwsector; van metselen en timmeren tot installaties aanleggen in ziekenhuizen. Ook het bedenken, ontwerpen en maken van gebouwonderdelen of hulpconstructies zijn bij hem de revue gepasseerd.