Projecten

Koepel Zeeburg

Herbouw historische koepel

De stichting Koepel Zeeburg zet zich in voor de herbouw van de historische koepel Zeeburg te Oostvoorne. De oorspronkelijke koepel, die in 1742 werd gebouwd als vergader- en ontmoetingsruimte voor de Opperdijkgraaf en de Heemraden van de Landen van Voorne, werd in 1942 door de Duitse bezetters om militaire redenen gesloopt. BrugVB heeft voor de Stichting Koepel Zeeburg een gebouwmodel en presentatiefilm van de nieuw te bouwen koepel gemaakt ter ondersteuning van fondsenwerving voor dit project.

BVO

195 m2

Opdrachtgever

Stichting Koepel Zeeburg

Architect

Architecten en ingenieursbureau ter Smitte


Werkzaamheden
Modellen maken
3D gebouwmodel
Visualisaties: promotiefilm




Author


Avatar

Bruno Bartelds

Bruno Bartelds (1955) is meer dan 40 jaar actief in de bouwsector. Naast gedegen bouwkundige studies, zoals bachelor of built environment, heeft hij daadwerkelijk gewerkt in alle ambachten in de bouwsector; van metselen en timmeren tot installaties aanleggen in ziekenhuizen. Ook het bedenken, ontwerpen en maken van gebouwonderdelen of hulpconstructies zijn bij hem de revue gepasseerd.