Projecten

HagaZiekenhuis Den Haag

In opdracht van het HagaZiekenhuis van Den Haag wordt (ver)nieuwbouw gerealiseerd, de nieuwbouw is 37.500 vierkante meter groot. Het renovatiewerk betreft 19.500 vierkante meter. Het technisch onderhoud betreft het hele ziekenhuis – 108.000 vierkante meter groot voor een periode van 20 jaar.De nieuwbouw is ontworpen door Meyer en Van Schooten Architecten (MVSA) en de realisatie wordt gedaan door Boele & van Eesteren.

Opdrachtgever

HagaZiekenhuis

Projectmanager

VolkerWessels

Architect

MVSA Architects

Constructeur

Van Rossum Raadgevend ingenieursbureau

Installatie-adviseur

HOMIJ Technische Installaties en Imtech

Bouwbedrijf

Bouwbedrijf Boele & van Eesteren

Start bouw

2013

  

Werkzaamheden:

– Ondersteuning van het programma BIM Operationeel binnen Boele & van Eesteren.Author


Avatar

Bruno Bartelds

Bruno Bartelds (1955) is meer dan 40 jaar actief in de bouwsector. Naast gedegen bouwkundige studies, zoals bachelor of built environment, heeft hij daadwerkelijk gewerkt in alle ambachten in de bouwsector; van metselen en timmeren tot installaties aanleggen in ziekenhuizen. Ook het bedenken, ontwerpen en maken van gebouwonderdelen of hulpconstructies zijn bij hem de revue gepasseerd.