Projecten

GHC Asperen

Nieuwbouw gezondheidscentrum te Asperen

In opdracht van KleurrijkWonen wordt aan de Leerdamseweg in Asperen een nieuw gezondheidscentrum gerealiseerd. In dit gezondheidscentrum worden huisartsen-en fysiotherapiepraktijk Asperen, Stichting Thuiszorg en Maatschappelijk Werk Rivierenland gehuisvest.

Het ontwerp is gemaakt door Mex architects. Bloeii Advies&Ontwikkeling is gedelegeerd opdrachtgever en doet het projectmanagement. De uitvoering van het project wordt gedaan door bouwbedrijf De Vree en Sliepen.

In opdracht van Bloeii Advies&Ontwikkeling hebben wij het modelbeheer gedaan voor de As Ordered en As Promised fase. De door ons gevalideerde modellen zijn gebruikt in de werkvoorbereiding en uitvoering.

BVO

550 m2

Opdrachtgever

KleurrijkWonen

Projectmanager

Bloeii Advies&Ontwikkeling

Architect

Mex architects

Constructeur

Konstructieburo Krabbendam-Boerkoel B.V.

Installatie-adviseur

J. van Toorenburg B.V.

Bouwbedrijf

De Vree en Sliepen


Werkzaamheden
Modellen Beheren in de As Ordered (AO) en de As Promised (AP) fasen.

AO fase: 

  • Integratie van de verschillende (deel)modellen van de architect, constructeur en installatie adviseur.

  • Clash vrij maken van de (deel)modellen.

  • Opleveren van het geïntegreerde model.

  • (AP) fase:

  • Integratie van de verschillende (deel)modellen van de leveranciers.

  • Toetsing van juistheid van de deelmodellen in relatie tot het opgeleverde AO model.

  • Toetsing op onderlinge samenhang.

  • Clash vrij maken van de modellen.

  • Opleveren van het geïntegreerde AP model.


Na oplevering van het integrale gebouwmodel, zijn de onderdelen in productie genomen.Author


Avatar

Bruno Bartelds

Bruno Bartelds (1955) is meer dan 40 jaar actief in de bouwsector. Naast gedegen bouwkundige studies, zoals bachelor of built environment, heeft hij daadwerkelijk gewerkt in alle ambachten in de bouwsector; van metselen en timmeren tot installaties aanleggen in ziekenhuizen. Ook het bedenken, ontwerpen en maken van gebouwonderdelen of hulpconstructies zijn bij hem de revue gepasseerd.