Projecten

Faculteit Bètawetenschappen Universiteit Utrecht

Nieuwbouw faculteitsgebouw

Naar een ontwerp van Architectuurstudio HH is op de campus van de Universiteit Utrecht een nieuw onderkomen gebouwd voor de faculteit bètawetenschappen. BrugVB is door het uitvoerend bouwbedrijf Hurks van der Linden ingeschakeld om bouwvolgorde van de hoofddraagconstructie van dit gebouw door middel van een bouwsimulatie inzichtelijk te maken.


BVO

19.500 m2

Opdrachtgever

Universiteit Utrecht

Architect

Architectuurstudio HH

Constructeur

Pieters Bouwtechniek

Installateur

Kropman / P.G. Kuijpers & Zonen

Bouwbedrijf

Hurks van der Linden

Start bouw

2008Werkzaamheden

Modellen maken
3D gebouwmodel: UO model van de hoofddraagconstructie

Modellen gebruiken
Werkvoorbereiding 
Controle op de uitgangspunten van de planning door bouwsimulatie van de hoofddraagconstructie
Visualiseren van de bouwvolgorde van de hoofddraagconstructie


Author


Avatar

Bruno Bartelds

Bruno Bartelds (1955) is meer dan 40 jaar actief in de bouwsector. Naast gedegen bouwkundige studies, zoals bachelor of built environment, heeft hij daadwerkelijk gewerkt in alle ambachten in de bouwsector; van metselen en timmeren tot installaties aanleggen in ziekenhuizen. Ook het bedenken, ontwerpen en maken van gebouwonderdelen of hulpconstructies zijn bij hem de revue gepasseerd.