Projecten

British School Leidschenveen

Nieuwbouw campus British School in the Netherlands

In Leidschenveen is een nieuwe vestiging van the British School in the Netherlands gerealiseerd. Het plan, ontworpen door RAU, bestaat uit een campus met basisschool, kinderdagverblijf en een sport- en talencentrum. Het hoofdgebouw heeft een opvallende gekromde gevel, bekleed met aluminium felsbanen. BAM Utiliteitsbouw heeft BrugVB de opdracht gegeven de gekromde gevel van het hoofdgebouw te modelleren om beter inzicht in de maakbaarheid te krijgen.

Opdrachtgever

British School in the Netherlands

Architect

RAU

Bouwbedrijf

BAM Utiliteitsbouw Den Haag

Start bouw

2008


Werkzaamheden

Modellen maken

3D gebouwmodel: hoofddraagconstructie, gevel en aansluitende delen van de ‘blob”

Modellen beheren

Ontwerpcoördinatie: Signaleren en analyseren van clashes en hiaten

Modellen gebruiken:

Controle van 3D modellen en tekeningen van leveranciers en onderaannemers

 

Author


Avatar

Bruno Bartelds

Bruno Bartelds (1955) is meer dan 40 jaar actief in de bouwsector. Naast gedegen bouwkundige studies, zoals bachelor of built environment, heeft hij daadwerkelijk gewerkt in alle ambachten in de bouwsector; van metselen en timmeren tot installaties aanleggen in ziekenhuizen. Ook het bedenken, ontwerpen en maken van gebouwonderdelen of hulpconstructies zijn bij hem de revue gepasseerd.