Projecten

Achter de Poort Culemborg

Nieuwbouw appartementen en beneden-bovenwoningen

Deze oudste wijk van Culemborg ten westen van het spoor wordt de komende jaren gerevitaliseerd. Het doel is de woningvoorraad te verbeteren, meer differentiatie in woonmilieus te creëren en het imago van de wijk te verbeteren. Woningcorporatie KleurrijkWonen en Bloeii advies&ontwikkeling hebben een herstructureringstraject ingezet om dit doel te bereiken. Er vindt een structurele vernieuwing plaats door renovatie van de waardevolle delen in combinatie met vervanging van de mindere woningen. Het doel is de woningvoorraad te verbeteren, meer differentiatie in woonmilieus te creëren en het imago van de wijk te verbeteren.

Het plan is verdeeld in een aantal fasen. De eerste fase bestaat uit nieuwbouw appartementen, beneden-bovenwoningen (BeBo’s) en ééngezinswoningen. In opdracht van Bloeii Advies&Ontwikkeling doet BrugVB vanaf goedgekeurd VO het modelbeheer voor de appartementen en de BeBo’s.

Opdrachtgever

Kleurrijk Wonen

Projectmanager

Bloeii advies&Ontwikkeling

Architect

Architectenbureau K2

Constructeur

Adviesbureau Bekendam & Partner B.V.

Bouwbedrijf

Reinbouw B.V.


Werkzaamheden
Vanaf goedgekeurd VO doen wij het modelbeheer voor de appartementen en de BeBo’s.Author


Avatar

Bruno Bartelds

Bruno Bartelds (1955) is meer dan 40 jaar actief in de bouwsector. Naast gedegen bouwkundige studies, zoals bachelor of built environment, heeft hij daadwerkelijk gewerkt in alle ambachten in de bouwsector; van metselen en timmeren tot installaties aanleggen in ziekenhuizen. Ook het bedenken, ontwerpen en maken van gebouwonderdelen of hulpconstructies zijn bij hem de revue gepasseerd.