Projecten

West- en Oostpassage Amsterdam CS

Amsterdam Centraal Station heeft in 2014 een tweede hoofdentree aan het IJ gekregen: de IJ-hal. Deze hal is gebouwd over de volle breedte van het station. Het ontwerp is gemaakt door Wiel Arets Architects. In opdracht van de aannemer hebben wij de engineering in BIM uitgevoerd.


Opdrachtgever:

ProRail

Architect:

Wiel Arets Architects

Constructeur:

Kondor Wessels Amsterdam

Bouwbedrijf:

Kondor Wessels Amsterdam

Start bouw:

2014


Werkzaamheden
•  Clashcontrole tijdens engineeringsfase
•  Clashcontrole tijdens uitvoering in samenwerking met de BIM-regisseur van Kondor Wessels


 

 

 

Fase 1: Westpassage

 

 Fase 2: Oostpassage

Author


Avatar

Bruno Bartelds

Bruno Bartelds (1955) is meer dan 40 jaar actief in de bouwsector. Naast gedegen bouwkundige studies, zoals bachelor of built environment, heeft hij daadwerkelijk gewerkt in alle ambachten in de bouwsector; van metselen en timmeren tot installaties aanleggen in ziekenhuizen. Ook het bedenken, ontwerpen en maken van gebouwonderdelen of hulpconstructies zijn bij hem de revue gepasseerd.