Projecten

Rond de Terp

In 2014 en 2015 zijn wij betrokken geweest bij de nieuwbouw van 27 woningen in Pijnacker. Het gaat om koopwoningen voor particuliere verkoop, gebouwd op de locatie van een voormalige boerderij. Het ontwerp is zelfs deels gebaseerd op die boerderij. Het betreft luxe woningen voorzien van veel extra keuzemogelijkheden en geen woning hier is gelijk.


Opdrachtgever:

Janssen de Jong Projectontwikkeling

Architect:

Venster Architecten

Constructeur:

Hopman Ingenieursbureau

Bouwbedrijf:

Bouwonderneming Stout

Start bouw:

2014


Werkzaamheden
Algemeen BIM-management:
•  Opzet van het BIM-proces
•  Ondersteuning BIM-protocol 
•  Uitvoeren clashcontrole in combinatie met opleiden van werkvoorbereider van Stout
•  Helpdesk voor project met betrekking tot BIM-gerelateerde vragen.Artist Impression van de architectDoorsnede over het integrale model van de leveranciers modellen van blokken A, B en CVoorbeeld van clashdetectie en opvolging tot en met de opgeloste situatie

Author


Avatar

Bruno Bartelds

Bruno Bartelds (1955) is meer dan 40 jaar actief in de bouwsector. Naast gedegen bouwkundige studies, zoals bachelor of built environment, heeft hij daadwerkelijk gewerkt in alle ambachten in de bouwsector; van metselen en timmeren tot installaties aanleggen in ziekenhuizen. Ook het bedenken, ontwerpen en maken van gebouwonderdelen of hulpconstructies zijn bij hem de revue gepasseerd.